LinkedIn-button

Warehouse Associate

Intravacc is dé plek in Nederland om te werken aan de ontwikkeling en productie van vaccins die waardevol zijn voor de wereldwijde gezondheidszorg. Als een gevestigde Contract Development & Manufacturing Organization (CDMO) met meer dan 100 jaar ervaring biedt Intravacc een breed scala aan expertise voor het zelfstandig ontwikkelen en produceren van innovatieve vaccins voor partners over de hele wereld, waaronder (inter)nationale overheden, volksgezondheidsorganisaties (WHO, Bill & Melinda Gates Foundation), biotech en farmaceutische bedrijven.

 

Warehouse Associate
(40 uur per week)

 

Vacancy number: 012023

De funtie

De afdeling Supply Chain ondersteunt het primaire proces van Intravacc, namelijk de productie van vaccins van lead tot klinische fase I/II. Ter versterking van ons warehouse, als onderdeel van supply chain, zijn we op zoek naar een fulltime warehouse associate.

 

Als warehouse associate bij Intravacc ben je primair verantwoordelijk voor het dagelijks plannen, bestellen, ontvangen, beheren en uitgeven van diverse soorten goederen. Daarnaast heb jij een spilfunctie in het beheer van de diverse goederenstromen en richt je deze zo optimaal mogelijk in. Samen met je collega zorg je voor een efficiënte afhandeling van alle logistieke taken. Goed voorraadbeheer en de administratie daarvan zijn voor jou de basis. Daarnaast kan je goed met alle collega’s communiceren en samenwerken en ben je servicegericht. Naast alle magazijnwerkzaamheden kun je ook worden ingezet op de spoelafdeling.

 

De werkzaamheden als warehouse associate zijn o.a.:

 

 • Uitvoeren van voorraad aanvullingen, planningen en bestellingen
 • Controleren en registreren van de goederenontvangsten
 • Uitvoeren van het voorraadbeheer (inslag/ labelen/ opslag/ uitgifte)
 • Uitvoeren van diverse goederen verplaatsingen en bijbehorende materiaalboekingen
 • Magazijnbeheer, expiratie-beheer en voorraad tellingen uitvoeren
 • Afvalstromen begeleiden en verwerken
 • Samenwerking met inkoop m.b.t leverafwijkingen inkomende goederen
 • Handhaven van orde en netheid en veiligheid: in de magazijnen.
 • Intern/extern contact met diverse afdelingen, gebruikers en externe leveranciers

 

Jouw profiel

 • Je hebt een (afgeronde) MBO+ opleiding – bij voorkeur in de richting van logistiek/ magazijn medewerker
 • Enige jaren werkervaring in een magazijn, bij voorkeur een magazijn met laboratorium- en/ of chemische goederen
 • Enige ervaring met SAP (of ander WMS/ ERP pakket) en Excel
 • Je bent bekend met kwaliteitscontroles en diverse transport-/ materiaaldocumenten
 • Communicatie in woord en geschrift van Nederlands en Engels

 

Je bent in staat om zelfstandig te werken en zorgt dat alle taken worden afgerond. Samen met je collega zorgen jullie ervoor dat alle dagelijkse activiteiten uitgevoerd worden, ook tijdens vakanties. Je kunt snel schakelen tussen de grote variatie aan taken en bent bereid om je collega’s altijd te helpen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, betrokken, positief ingesteld, nauwkeurig en flexibel.

 

Ons aanbod

Je wordt onderdeel van een enthousiast team binnen een innovatief groeiend bedrijf dat een substantiële bijdrage levert aan de wereldwijde gezondheidszorg. Je krijgt volop de mogelijkheid om de organisatie verder te professionaliseren én om jezelf – zowel technisch als persoonlijk – verder te ontwikkelen.

 

Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

 

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Westerhof, Manager Supply Chain, telefoon: 030- 7920 451. Voor vragen rondom het sollicitatieproces kun je een mail sturen aan Human Resources, personeelszaken@intravacc.nl.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden!
Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Download Vacancy text