LinkedIn-button

Validatie & kwalificatie engineer

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten.

Functieomschrijving

Als Validatie & kwalificatie engineer ondersteun je het primair proces van Intravacc namelijk de ontwikkeling van vaccins van lead tot klinische fase I/II. Je maakt deel uit van de afdeling Facilities. Kernactiviteiten van de afdeling zijn: facilitaire dienstverlening, beheer & onderhoud van apparatuur, validatie en kwalificatie van apparatuur en facilitair management.

 

In deze functie zorg je voor de juiste en volledige kwalificatie en validatie van onze apparatuur, utilities en gebouwen. Onze specifieke werkzaamheden zorgen ervoor dat je gaat werken met onze specifieke laboratorium en productieapparatuur zoals single use bioreactoren, controllers, NMR, HPLC’s, AKTA’s, pipetteerrobot en diverse nog te ontwikkelen procesopstellingen.

Als validatie & kwalificatie engineer ben je verantwoordelijk voor:

  • het opstellen van URSen van nieuw aan te schaffen apparatuur of verbouwingsprojecten;
  • het opstellen van validatie projectplannen en rapportages;
  • het uitvoeren en begeleiden van validatie werkzaamheden;
  • het uitvoeren van risico analyses op apparatuur en het uitvoeren van root cause onderzoek bij deviaties;
  • de uitvoering van de validatie jaarplanning.

Om tot een succesvol resultaat te komen ben je tijdens deze werkzaamheden in nauw overleg met apparaatbeheerders, externe partijen als leveranciers en maak je deel uit van de binnen Intravacc opererende projectteams die zich bezighouden met de ontwikkeling van vaccins.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting (zoals chemische technologie, biotechnologie, HTS of voedingsmiddelentechnologie);
  • Goede kennis en ervaring met het kwalificeren en valideren van apparatuur en utilities;
  • Ervaring in de farmaceutische of voedingsmiddelenindustrie is een pré;
  • Hands on mentaliteit;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met personeelszaken. E-mail: personeelszaken@intravacc.nl; telefoon: 030-7920449.

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Let op interne kandidaten genieten de voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Download vacature