LinkedIn-button

Validatie Engineer

Intravacc is dé plek in Nederland om te werken aan de ontwikkeling en productie van vaccins die waardevol zijn voor de wereldwijde gezondheidszorg. Als een gevestigde Contract Development & Manufacturing Organization (CDMO) met meer dan 100 jaar ervaring biedt Intravacc een breed scala aan expertise voor het zelfstandig ontwikkelen en produceren van innovatieve vaccins voor partners over de hele wereld, waaronder (inter)nationale overheden, volksgezondheidsorganisaties (WHO, Bill & Melinda Gates Foundation), biotech en farmaceutische bedrijven.

 

 

De functie

In deze functie zorg je voor de juiste en volledige validatie van onze productieapparatuur, -ruimten en utilities. Het betreft het opstellen en uitvoeren van validatieprotocollen (IOQ en PQ) voor nieuwe apparatuur en systemen waaronder cleaning en sterilisatie. Daarnaast ontwikkel en beheer je de algehele Intravacc validatiestrategie (zowel op het gebied van automatisering, cleaning als sterilisatie). Onze specifieke werkzaamheden zorgen ervoor dat je gaat werken met specifieke laboratoriumapparatuur zoals bioreactoren, controllers, NMR, HPLC’s, AKTA’s, etc..

 

Als Validatie engineer ondersteun je het primair proces van Intravacc namelijk de ontwikkeling van vaccins van lead tot klinische fase I/I. Je maakt deel uit van de afdeling Facilities. Kernactiviteiten van de afdeling zijn: facilitair, onderhoud, engineering en validatie.

 

De taken en verantwoordelijkheden van de Validatie Engineer zijn:

 • Je bent Subject Matter Expert (SME) m.b.t. de validatie van productieapparatuur, utilities, ruimten en systemen
 • Je leidt en/of participeert in multidisciplinaire projecten binnen Intravacc om de validatie activiteiten in kaart te brengen en te stroomlijnen
 • Je stelt validatieprotocollen (IOQ en PQ) op en voert de bijbehorende studies uit
 • Je begeleidt en coördineert leveranciers en/of interne medewerkers die validaties uitvoeren
 • Je bent een actieve deelnemer tijdens interne- en externe audits
 • Je initieert en/of participeert in verbetertrajecten
 • Je schrijft, coördineert en/of handelt validatie gerelateerde deviaties, CAPA’s en changes af in samenwerking met de afdeling Quality Affairs
 • In geval van deviaties ben je in staat zijn om via verschillende “root cause analyse methodieken” de oorzaak te achterhalen en doe je voorstellen voor verbetering
 • Je stelt het validatie jaarplan op ten aanzien van hervalidaties en periodieke reviews
 • Je ontwikkelt en beheert een algehele Intravacc validatiestrategie op het gebied van: cleaning, sterilisatie en automatisering
 • Je houdt procedures en instructies up to date, die betrekking hebben op de uitvoering van validatie activiteiten

 

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting (zoals chemische technologie, biotechnologie, HTS of voedingsmiddelentechnologie)
 • Je hebt goede kennis en ervaring met het valideren van apparatuur, utilities en systemen
 • Ervaring in de farmaceutische of voedingsmiddelenindustrie is een pré
 • Je hebt een hands on mentaliteit
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

 

Ons aanbod

Je wordt onderdeel van een enthousiast team binnen een innovatief groeiend bedrijf dat een substantiële bijdrage levert aan de wereldwijde gezondheidszorg. Je krijgt volop de mogelijkheid om de organisatie verder te professionaliseren én om jezelf – zowel technisch als persoonlijk – verder te ontwikkelen.

 

Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

 

 

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mascha Albrecht, Facilitair Manager telefoon: 030-79 20 471.

Voor vragen rondom het sollicitatieproces kun je een mail sturen aan Human Resources, personeelszaken@intravacc.nl.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden!

Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Download vacaturetekst