LinkedIn-button

Onderzoeksmedewerker Down Stream Processing (DSP)

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten. In het komend jaar zal het instituut worden verzelfstandigd tot een publiek- private onderneming.

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Process Development Bacterial Vaccines zoeken we een gedreven collega die een bijdrage kan leveren aan de procesontwikkeling van bacteriële vaccins. Als Onderzoeksmedewerker DSP voer je werkzaamheden uit op het gebied van de zuivering van vaccin componenten, waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen, optimaliseren en valideren van centrifugatie, filtratie- en chromatografieprocessen.

Het werk wordt uitgevoerd in ingeperkte laboratoriumruimtes (BSL-2/ML-II) met aandacht voor  veiligheids- en kwaliteitseisen. Je werkt zelfstandig en in teamverband en stemt de laboratorium werkzaamheden af binnen het team. Je rapporteert de onderzoeksresultaten mondeling en schriftelijk aan een wetenschappelijk medewerker.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Opstellen van werprotocollen
 • Zelfstandig en in teamverband uitvoeren van experimenten en analyses
 • Mondeling en schriftelijk rapporteren van resultaten
 • Beheren van laboratoriumapparatuur en -ruimte(s)
 • Meedraaien met consignatiediensten

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO diploma in de richting Biotechnologie, Life Technologies;
 • Aantoonbare ervaring met zuiveringstechnieken als micro- en ultrafiltratie, centrifugatie en kolomchromatografie;
 • Werkervaring met biologische agentia;
 • Analytische werkhouding en in staat een protocol nauwkeurig te volgen;
 • Je kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren;
 • Kennis van GMP regelgeving is een pré;
 • Zelfstandige en een communicatieve teamspeler met een flexibele instelling;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Aanbod

Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.546,17, bruto per maand (BBRA-schaal 7/8). Het salaris is gebaseerd op een volledig dienstverband (36-urige werkweek), exclusief 16,37% Individueel Keuze Budget. De aanstelling zal plaatsvinden op basis van indeling Functiegebouw Rijk, Onderzoeksmedewerker. Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met dr. R. (Ronald) Maas, hoofd van de afdeling Process Development Bacterial Vaccines. e-mail: ronald.maas@intravacc.nl; telefoon: 030-79 20 479.

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

Let op: Interne en VWNW kandidaten genieten de voorkeur

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Download vacature