LinkedIn-button

Supply Chain Manager

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten. In het komend jaar zal het instituut worden verzelfstandigd tot een publiek- private onderneming.

Functieomschrijving
In de functie van Supply Chain Manager heb jij de dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid over de logistieke processen van Intravacc, inclusief de afdeling Inkoop (totaal 5 medewerkers, warehouse 2, inkoop 3). Vanuit deze rol ben jij het aanspreekpunt voor de diverse stakeholders zoals project managers, lijnmanagers alsmede externe partijen.

Je bent verantwoordelijk voor de planning en forecast van de (GMP) materialen incl. voorraad alsmede de afvalstromen, het opstellen van rapportages van zowel magazijn als inkoop gerelateerde zaken (KPI’s), het contractbeheer en het leveren van input voor audits. Je bent de spil tussen de projecten en de Supply Chain afdeling om te zorgen dat alle materialen op tijd geleverd worden. Hierin speel je een pro actieve rol en communiceer je goed en regelmatig met alle in- en externe stakeholders.

Daarnaast verbeter je onze Supply Chain processen en procedures, implementeer en monitor je deze verbeteringen (PDCA cyclus) en train je onze medewerkers hierin. Ook ben je vanuit Supply Chain het centraal aanspreekpunt voor het herinrichten van een voorraad- en magazijnbeheersysteem (ERP).

Tot slot, maar niet zeker niet onbelangrijk, ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het budget.

Kortom: jij zorgt ervoor dat ons Supply Chain proces op rolletjes loopt!

Functie-eisen

  • HBO werk- en denk niveau;
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een life sciences omgeving met aantoonbare leidinggevende capaciteiten;
  • Je communiceert helder (Nederlands en Engels) en je bent een teamspeler;
  • Je denkt mee in een veranderende omgeving waarbij je procedures en processen verbetert;
  • Je bent een tactisch en strategisch denker en steekt indien nodig de handen uit de mouwen op operationeel-niveau;
  • Je hebt kennis van wet en regelgeving alsmede douane formaliteiten voor het verschepingen van biologische materialen;
  • GMP kennis is een belangrijk selectie criterium;
  • Kennis van SAP is een pré.

Aanbod
Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5671,10, bruto per maand (BBRA- schaal 12). Het salaris is gebaseerd op een volledig dienstverband (36-urige werkweek), exclusief 16,37% Individueel Keuze Budget. De aanstelling zal plaatsvinden op basis van indeling Functiegebouw Rijk, Senior Adviseur Bedrijfsvoering. Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mw. Mascha Albrecht. E-mail: mascha.albrecht@intravacc.nl telefoon: 030-7920 476.

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

Let op: Interne en VWNW kandidaten genieten de voorkeur

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Download vacature