LinkedIn-button

Senior Validatie & kwalificatie engineer

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten.

Functieomschrijving

Als senior Validatie & kwalificatie engineer ondersteun je het primair proces van Intravacc namelijk de ontwikkeling van vaccins van lead tot klinische fase I/II. Je maakt deel uit van de afdeling Facilities. Kernactiviteiten van deze afdeling zijn: facilitaire dienstverlening, beheer & onderhoud van apparatuur, validatie en kwalificatie van apparatuur en facilitair management.

 

In de functie van senior Validatie en kwalificatie engineer zorg je voor de juiste validatiestrategie passend bij onze organisatie en projecten en ben je verantwoordelijk voor:

  • de inrichting van de validatie processen aan de hand van de aanwezige asset management procedures en manage je de uitvoering hiervan;
  • het in scope brengen van een project m.b.t. nieuw aan te schaffen apparatuur of verbouwingsprojecten;
  • het reviewen en goedkeuren van URSen, validatie projectplannen en rapportages;
  • het uitvoeren van risico analyses op apparatuur en het uitvoeren van root cause onderzoek bij deviaties;
  • het opstellen en reviewen van de validatie jaarplanning;
  • het ondersteunen van je collega validatie engineer bij de uitvoering van zijn/haar werkzaamheden.

Afdelingen waar je veel mee samenwerkt zijn Manufacturing, QC, QA en de proces development afdelingen. Je maakt deel uit van de binnen Intravacc opererende projectteams die zich bezighouden met de ontwikkeling van vaccins.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding in een relevante richting (zoals chemische technologie, biotechnologie, HTS of voedingsmiddelentechnologie);
  • Ruime ervaring (5+ jaar) met het kwalificeren en valideren van apparatuur en utilities;
  • Bekend met ISPE regelgeving;
  • Ervaring in de farmaceutische of voedingsmiddelenindustrie is een must

Aanbod

Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met personeelszaken. E-mail: personeelszaken@intravacc.nl; telefoon: 030-7920449.

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Let op interne kandidaten genieten de voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Download vacature