LinkedIn-button

(Senior) Manufacturing Operator

Intravacc is dé plek in Nederland om te werken aan de ontwikkeling en productie van vaccins die waardevol zijn voor de wereldwijde gezondheidszorg. Als een gevestigde Contract Development & Manufacturing Organization (CDMO) met meer dan 100 jaar ervaring biedt Intravacc een breed scala aan expertise voor het zelfstandig ontwikkelen en produceren van innovatieve vaccins voor partners over de hele wereld, waaronder (inter)nationale overheden, volksgezondheidsorganisaties (WHO, Bill & Melinda Gates Foundation), biotech en farmaceutische bedrijven.

 

 

De functie

Dit is je kans om te komen werken in onze cGMP gecertificeerde manufacturing faciliteit in Bilthoven. Voor de uitbreiding van ons Manufacturing team zijn wij op zoek naar gepassioneerde collega’s die uitdaging vinden in het maken van diverse vaccins tegen zowel infectieziekten als kanker.

Als (senior) Manufacturing Operator ben je verantwoordelijk voor het onder GMP-richtlijnen produceren van vaccins. Je bent nauw betrokken bij de interne overdracht van de productieprocessen vanuit development naar productie, voor het opstellen van accurate GMP-documentatie en voor het up-to-date houden van de voor de productie benodigde apparatuur en ruimtes.

 

 

Jouw profiel

Je bent de ambassadeur van onze cGMP manufacturing afdeling. Je hebt kennis en ervaring met het werken onder cGMP regelgeving, je bent in staat om afwijkingen te identificeren, te verbeteren en op te volgen samen met collega’s van andere afdelingen. Verder initieer en ondersteun je procesverbeteringen via Change Management processen.

  • Je bent een MBO+/HBO vakbekwame collega met een afgeronde MBO/HBO life-science opleiding – bij voorkeur in de richting van virologie, bacteriologie of bioprocestechnologie.
  • Je hebt ervaring met cGMP Upstream (USP) en/of downstream (DSP) manufacturing (>5 jaar) van vaccins of andere biologische producten.
  • Verder heb je oog voor detail en zicht op het grotere geheel.
  • Je kunt goed plannen en organiseren en houdt steeds de voortgang onder controle.
  • Je bent resultaatgericht.
  • Je bent analytisch en kritisch.
  • en je hebt plezier om als zelfstarter het initiatief te nemen in een zeer dynamische productieomgeving.

 

Ons aanbod

Je wordt onderdeel van een enthousiast team binnen een innovatief groeiend bedrijf dat een substantiële bijdrage levert aan de wereldwijde gezondheidszorg. Je krijgt volop de mogelijkheid om de organisatie verder te professionaliseren én om jezelf – zowel technisch als persoonlijk – verder te ontwikkelen.

Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

 

 

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gert de Ruijter, Manager Manufacturing 030- 7920 524. Voor vragen rondom het sollicitatieproces kun je een mail sturen aan Human Resources, personeelszaken@intravacc.nl.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden!
Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download vacature