LinkedIn-button

Onderzoeksondersteuner QC

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten.

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste collega met een hulpvaardige en proactieve werkhouding. Je vindt het een uitdaging om veel verschillende analyse technieken te leren kennen. Niet routinematig werken en een flexibele planning zijn voor jou geen probleem.

Als onderzoeksondersteuner QC voer je testen van nieuw ontwikkelde vaccins uit ten behoeve van release- en stabiliteitstudies zoals bijvoorbeeld virustiterbepalingen (CCID50), eiwitbepalingen, pH en osmolality metingen, appearance, ELISA en qPCR. Ook ben je betrokken bij het uitvoeren van het environmental monitoring programma om de (microbiologische) conditie van de clean rooms te bewaken en de reguliere bemonstering van het water systeem. Je zal ook (deels) verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van analyse aanvragen en versturen van samples naar externe laboratoria. Tenslotte beheer je diverse QC apparatuur.

 

De afdeling Quality Control (QC) bestaat uit 9 ervaren onderzoeksmedewerkers en een manager QC.

De afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van vrijgiftetesten en stabiliteitstudies van nieuwe vaccins voor klinische studies en werkt hiervoor nauw samen de afdeling Product Characterization en Formulation aan de ontwikkeling en validatie van nieuwe analytische methoden. Binnen de afdeling Quality Control wordt gewerkt onder GMP regime.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitvoering van diverse QC analyses onder GMP regime
 • Uitvoeren environment monitoring en water sampling
 • Afhandelen van analyse aanvragen
 • Apparatuurbeheer

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding (MBO niveau 4) in de richting Life Sciences
 • Flexibele werkhouding en goed in staat om in teamverband te werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de farmaceutische industrie
 • Kennis van GMP regelgeving is een pre
 • Je bent bereid om in een BSL-II en / of BSL-III laboratorium te werken
 • Ervaring met celkweek is een pré
 • Bereidheid om aan consignatiediensten deel te nemen is een pré

Aanbod

Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

 

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten van der Cammen, manager Quality Control, E-mail: maarten.van.der.cammen@intravacc.nl T: 030 7920515 of 06 11588452).

 

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

Let op interne kandidaten genieten de voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Download vacature