LinkedIn-button

Onderzoeksmedewerker QC

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten. In het komend jaar zal het instituut worden verzelfstandigd tot een publiek- private onderneming.

Functieomschrijving

De afdeling Quality Control bestaat momenteel uit 7 ervaren onderzoeksmedewerkers.
De afdeling is verantwoordelijk voor vrijgiftetesten van nieuwe vaccins voor klinische studies en werkt nauw samen de afdeling Product Characterization aan de ontwikkeling en validatie van nieuwe analytische methoden.
Binnen de afdeling Quality Control zoeken we een enthousiaste medewerker die zijn kennis en expertise wil inzetten voor het opstellen en afronden van deviaties, CAPA’s en change control records en bijbehorende impact assessments, root cause analyses en verbetertrajecten. Hierbij ga je nauw samenwerken met andere afdelingen van Intravacc. Daarnaast zul je ook een breed scala aan analytische methoden onder GMP regime uitvoeren, zoals onder meer ELISA, cell based assays zoals TCID50, eiwitbepalingen, HPLC en diverse moleculair biologische technieken. Tenslotte draag je bij aan de totstandkoming van (project-) documentatie zoals productspecificaties, bill of testing, stability monitoring plannen en rapporten, methode validatie plannen en rapporten en beschrijvingen van analyse methoden

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega met een hulpvaardige en proactieve werkhouding. Je vindt het een uitdaging om in een snel veranderende omgeving te werken. Niet routinematig werken en een flexible planning zijn voor jou geen probleem. Je voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding (HBO) in de richting van Life Sciences, Biochemie, Biologie
  • Minimaal 3 jaar aantoonbaar relevante werkervaring
  • Bekend met GMP regelgeving en werkwijze in de farmaceutische industrie
  • Ervaring met het opstellen en afhandelen van deviaties, CAPA’s en Change Control records
  • Kennis van en hands-on ervaring met immunochemische, moleculair biologische en/of cellulaire analyse methoden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis en ervaring met vaccinontwikkeling is een pré
  • Ervaring met het werken in een BSL-II en / of BSL-III laboratorium is een pré

 

Trefwoorden

Quality Control, vaccinontwikkeling, GMP, methode validatie, methode transfer, statistiek, batch release, stabiliteitstudies, immunochemische, moleculair biologische en cellulaire analyse methoden, ICH guidelines, Control Charts, bridging studies, deviations, CAPA, Change Controls,

Aanbod

Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3546,17 bruto per maand (BBRA- schaal 8). Het salaris is gebaseerd op een volledig dienstverband (36-urige werkweek), exclusief 16,37% Individueel Keuze Budget. De aanstelling zal plaatsvinden op basis van indeling Functiegebouw Rijk, functie Onderzoeksmedewerker. Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten van der Cammen, manager Quality Control, (T: 030 7920515 of 06 11588452)

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Download vacature