LinkedIn-button

Onderzoeksmedewerker QC

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten.

Functieomschrijving

De afdeling Quality Control (QC) bestaat momenteel uit 8 ervaren onderzoeksmedewerkers en een manager QC. De afdeling is verantwoordelijk voor vrijgiftetesten van nieuwe vaccins voor klinische studies en werkt hiervoor nauw samen de afdeling Product Characterization en Formulation aan de ontwikkeling en validatie van nieuwe analytische methoden.

Binnen de afdeling Quality Control wordt gewerkt onder GMP regime. Analytische apparatuur dient daarom te voldoen aan internationale GMP richtlijnen en de daaraan gerelateerde interne procedures van Intravacc.

Momenteel zoeken we een enthousiaste medewerker die zijn kennis en expertise wil inzetten voor het coördineren en het leveren van inhoudelijke support ten behoeve het onderhoud en kwalificatie van QC apparatuur. Hierbij werk je nauw samen met collega’s van Facilities en Quality Assurance. Deze rol neemt ongeveer de helft van je werktijd in beslag.

De resterende tijd zal je ingewerkt worden voor de uitvoering van analytische methoden onder GMP regime, zoals ELISA, TCID50, eiwitbepalingen, HPLC, GC, NMR en diverse moleculair biologische technieken.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Coördinatie QC apparatuur installatie, onderhoud en (her-) kwalificaties;
 • Uitvoering van diverse QC analyses onder GMP regime.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega met een hulpvaardige en proactieve werkhouding. Je vindt het een uitdaging om in een snel veranderende omgeving te werken. Niet routinematig werken en een flexible planning zijn voor jou geen probleem.

Je voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Minimaal een afgeronde opleiding (HBO) in de richting van Life Sciences, Biochemie, Biologie;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbaar relevante werkervaring in de farmaceutische industrie;
 • Aantoonbare ervaring met onderhoud en validatie van analyse apparatuur en bijbehorende GMP documentatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bekend met GMP regelgeving en werkwijze in de farmaceutische industrie;
 • Kennis van en hands-on ervaring met immunochemische, moleculair biologische en/of cellulaire analyse methoden is een pré;
 • Kennis en ervaring met vaccinontwikkeling is een pré;
 • Ervaring met het werken in een BSL-II en / of BSL-III laboratorium is een pré;
 • Bereidheid om consignatiediensten te draaien, bij een reistijd van minder dan 30 minuten is een pré.

Trefwoorden

Quality Control, vaccinontwikkeling, GMP, apparatuuronderhoud en kwalificatie, IQ, OQ, PQ, system files, equipment life cycle management, 21CFR part 11, immunochemische, moleculair biologische en cellulaire analyse methoden, ICH guidelines

Aanbod

Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3634,82 bruto per maand (schaal 8). Het salaris is gebaseerd op een volledig dienstverband (36-urige werkweek), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. De aanstelling zal plaatsvinden op basis van indeling Functiegebouw Rijk, Onderzoeksmedewerker. Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten van der Cammen, manager Quality Control, (T: 030 7920515 of 06 11588452)

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Let op interne kandidaten genieten de voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Download vacature