LinkedIn-button

Medewerker Crediteurenadministratie

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten.

Functieomschrijving

Voor onze Financiële afdeling zijn wij op zoek naar een integere, proactieve en vooral accurate collega. De afdeling bestaat momenteel uit 4 collega’s: de CFO, de Manager Accounting, de Business Controller en de Junior controller. Vanwege vertrek van een collega zijn wij op zoek naar jou als aanvulling op ons team!

 

Wat ga jij als medewerker Crediteurenadministratie doen? Je wordt de onmisbare schakel tussen onze afdelingen en leveranciers en daarmee de steun en toeverlaat als het gaat om inkomende facturenverwerking. Dat betekent dat we van jou verwachten dat je klantgericht bent en goed kunt samenwerken.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je controleert inkomende facturen en declaraties op juistheid en volledigheid;
  • Je verwerkt deze facturen, betaalopdrachten en declaraties;
  • Je hebt regelmatig contact met interne- en externe leveranciers m.b.t. de voortgang van deze processen;
  • Je bent de trekker in het verder verbeteren van onze processen rondom de crediteurenadministratie.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 3 in financieel -bedrijfseconomische richting;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt goede kennis van en ervaring in het werken met een ERP systeem en Excel;
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je beschikt over goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheid.

Aanbod

Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nathalie Laarakker, Chief Financial Officer. E-mail: nathalie.laarakker@intravacc.nl; telefoon: 030 792 04 34

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

Let op interne kandidaten genieten de voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Download vacature