LinkedIn-button

Facilitair medewerker

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten.

Functieomschrijving

In de functie van Facilitair medewerker maak je deel uit van de afdeling Facilities. Kernactiviteiten van de afdeling zijn: facilitaire dienstverlening, beheer & onderhoud van apparatuur, validatie en kwalificatie van apparatuur en facilitair management.
Als Facilitair medewerker ondersteun je het primair proces van Intravacc, nl. de ontwikkeling van vaccins. Voor deze veelzijdige functie is het belangrijk  dat je een multi tasker bent met grote affiniteit voor (laboratorium)apparatuur en bijbehorende installaties. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, begeleiden en coördineren van facilitaire verstoringen en het beheer en onderhoud van apparatuur, utilities en gebouwen. Je vindt het een uitdaging om in een dynamische werkomgeving voor een optimale dienstverlening te zorgen en je haalt plezier uit het contact met verschillende in- en externe partijen. Met jouw kennis en expertise signaleer je mogelijke knelpunten en pak je deze ook aan. Waar nodig draag je bij aan de implementatie van verbetervoorstellen.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je zorgt ervoor dat klantvragen SMART worden opgepakt,  afgehandeld, doorgeleid en (op)gevolgd;
 • Je bent verantwoordelijk voor het inplannen, het begeleiden en het operationeel aansturen van leveranciers voor facilitaire werkzaamheden;
 • Je werkt samen met collega’s en interne klanten om gestelde facilitaire doelen te bereiken;
 • Je verricht facilitaire werkzaamheden en ondersteunt indien nodig leveranciers op de werkvloer;
 • Je hebt overzicht, stelt de juiste prioriteiten, geeft realistische inschattingen van de werkzaamheden, komt afspraken na en haalt gestelde deadlines;
 • Je communiceert effectief en helder naar interne en externe klanten;
 • Je herkent/voorkomt facilitaire knelpunten op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid;
 • Je hebt een adviesrol (met name op uitvoerend vlak) en draagt bij aan verbetervoorstellen.

Functie-eisen

 • Je beschikt over MBO (4) werk- en denkniveau;
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring in soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met (GMP) laboratorium techniek in combinatie met facilitaire dienstverlening;
 • Je hebt kennis en ervaring met het werken in Planon (FMIS);
 • Je bent bereid om buiten werktijd beschikbaar te zijn voor calamiteiten en storingsdiensten;
 • Je conformeert je aan het vaccinatiebeleid van Intravacc;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met personeelszaken. E-mail: personeelszaken@intravacc.nl; telefoon: 030-7920449.

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Let op interne kandidaten genieten de voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Download vacature