LinkedIn-button

Facilitair Coördinator

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten.

Functieomschrijving

Geen dag hetzelfde! Als Facilitair Coördinator ben je de spin in het web. Samen met je collega’s voer je verschillende coördinerende taken uit om onze werkzaamheden in de laboratoria en kantoren te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor een optimale afstemming met alle betrokken partijen. Je verzorgt de inrichting van de bestaande facilitaire processen en helpt mee bouwen aan verdere professionalisering hiervan.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het coördineren van alle facilitaire werkzaamheden;
  • Het beheren en bewaken van de onderhoudsplanning;
  • Het plannen van onderhoud;
  • Het begeleiden van leveranciers.

 

Voor de rol van Facilitair Coördinator zijn wij op zoek naar een gezellige collega die secuur werkt, goed kan plannen / organiseren en die met creatieve ideeën komt.

Wat heb je hier voor nodig?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis en ervaring met het werken met een FMIS, bij voorkeur Planon;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden daarvoor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling HR. E-mail: personeelszaken@intravacc.nl; telefoon: 030-79 20 473.

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

Let op interne kandidaten genieten de voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Download vacature