LinkedIn-button

C&Q Engineer

Intravacc is dé plek in Nederland met een breed toegankelijke en complete infrastructuur voor translationeel vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Op het instituut worden goede ideeën uit de wetenschap verder geholpen op het pad naar vaccins die waardevol zijn voor zowel de volksgezondheid als het bedrijfsleven. Het instituut rekent zowel de (inter)nationale overheid als diverse farmaceutische bedrijven tot haar klanten. In het komend jaar zal het instituut worden verzelfstandigd tot een publiek- private onderneming.

Functieomschrijving

In de functie van C&Q Engineer maak je deel uit van de afdeling ‘Facilities’ binnen Intravacc. Kernactiviteiten van de afdeling zijn: facilitaire dienstverlening, beheer & onderhoud van apparatuur, validatie & kwalificatie van apparatuur en facilitair management.

Als C&Q draag je zorg voor de juiste en volledige commissioning en kwalificatie van apparatuur, installaties en gebouwen en rapporteer je aan belanghebbenden binnen en buiten de organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden

In de functie van C&Q Engineer heb jij de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het observeren van commissioning werkzaamheden; het testen en kwalificeren van onder andere proces installaties, utilities en gebouwen. Hiervoor organiseer, faciliteer, observeer en/of voer je de installatie-, de operationele en de performance kwalificaties uit. Tevens manage je de complete life cycle documentatie en ben je binnen Intravacc een aanspreekpunt voor alle betrokken afdelingen, zoals productie, QC en QA.

Functie-eisen

  • HBO/WO werk- en denk niveau;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een life sciences omgeving;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in projecten;
  • Kennis van pharmaceutische productie en cGMP eisen, je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreffende commissioning en kwalificaties;
  • Ervaring in het opstellen van relevante documentatie zoals VMP, URS, IOPQ protocollen en rapporten;
  • Ervaring in het voorbereiden en faciliteren van risk assessment sessies voor validatie activiteiten;
  • Ervaring in performance kwalificaties, zowel onafhankelijk als in team context;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4430,97 bruto per maand (Salarisschalen CAO Rijk schaal 10). Het salaris is gebaseerd op een volledig dienstverband (36-urige werkweek), exclusief 16,37% Individueel Keuze Budget. De aanstelling zal plaatsvinden op basis van indeling Functiegebouw Rijk, Adviseur Bedrijfsvoering. Het betreft een functie in tijdelijke dienst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mascha Albrecht, Facilitair Manager. E-mail: mascha.albrecht@intravacc.nl; telefoon: 030-7920471.

Solliciteren
Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wil jij in een bedrijf met 150 super leuke collega`s werken? Wil jij je ontwikkelen en onmisbaar maken binnen een wetenschappelijk bedrijf? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar personeelszaken@intravacc.nl. Wacht niet te lang want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Let op interne en VWNW kandidaten genieten de voorkeur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Download vacature